Referenties

Wat zeggen onze klanten? Lees hieronder de recensies.

verkoop woning Grimmstraat 43 Venlo

Op de eerste plaats onze hartelijke dank voor de goede ondersteuning bij de verkoop van onze hoekwoning.

We hebben bewust voor jullie gekozen omdat onze dochter en haar man met de kinderen zo over jullie te spreken waren bij de verkoop en aankoop van hun huis.

Omdat wij 43 jaar in ons huis hadden gewoond en nog nooit eerder waren verhuisd, hadden wij totaal geen idee waar we in terecht kwamen. Maar via duidelijke en goede stap voor stap begeleiding zijn we er door heen gerold en waren vanaf de verkoop in goed 3 weken ons huis al kwijt. Welke een compliment waard is waarin jullie de bezichtigingen hebben gedaan en ons op de hoogte hielden hoe een en ander was gegaan. 

Ook bij de overdracht waarbij de kopers voor het eerst hebben ontmoet werden wij op een heel persoonlijke manier bijgestaan. 

Hiervoor nogmaals onze hartelijk dank en kunnen wij bij iedereen Poels makelaars aanbevelen . We voelden ons als een kind in huis.

Met hartelijke groet,

Emil en Annemie Geuke

 

verkoop woning Waterleidingsingel 49

Wij hebben ons prachtige huis op de Waterleidingsingel 49 ruim vier jaar geleden gekocht via Poels Makelaars en we hebben het nu weer via Poels Makelaars verkocht. Wij zijn zeer tevreden over Poels! Hery is doortastend, vriendelijk, houdt het tempo er goed in en is altijd bereikbaar of belt snel terug om je te helpen of vragen te beantwoorden. En je kunt ook nog met haar lachen. Heel erg fijn! Ook Ed, Juulke, Vera en Mitch zijn goed op de hoogte van alles wat er speelt en altijd behulpzaam. Dit is de derde keer voor ons dat we met Poels Makelaars werken en altijd zeer tevreden geweest. Een aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen of een huis wil kopen. 

Dankjewel team Poels en au revoir

Kind regards,

 

Yvonne Gommans

 

verkoop woning Molenberg 24 Baarlo

We hebben een zeer positieve ervaring gehad met de Poels Makelaars, eerst met Ed daarna heeft Mitch ons verder begeleid met de verkoop, wat een super kerel TOP! Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken, de afspraken die gemaakt werden zijn duidelijk en worden ook na geleefd. De communicatie tussen koper en
verkoper waren uitstekend, echter we kunnen terug kijken op een goede service tijdens toch wel een grote beslissing die je neemt met het verkopen van je stekkie!
Dit was ons 3 de huis wat verkocht is geworden door Poels Makelaars

Groetjes Jolanda Jeucken 

verkoop woning Betouwstraat

Na 6 maanden bij een andere makelaar te koop gestaan te hebben en vele loze bezichtingen, zijn wij overgestapt naar Poels en naar Vera. De eerste week 6 bezichtingen en na twee weken verkocht. Voor ons een ongelofelijke prestatie en je hebt ons uit de dubbele lasten gehaald, waarvoor eeuwig dank.

Wij wonen nu 5 maanden in ons prachtige huis in Grubbenvorst, De Soom 2. Het is een droomhuis voor ons alle 3.

Nogmaals bedankt.

Groet,

Ben, Novi en Aisha

 

Verkoop E Dorsstraat 14

De aankoop van een huis, en de verkoop van je oude huis is een ingewikkeld proces.
Het team van makelaarskantoor Poels - in het bijzonder Hery en Mitch -heeft ons hierbij geweldig geholpen. Ze werkten snel, met duidelijke afspraken om ons stap voor stap door de aankoop en de verkoop te leiden.
Ze stonden altijd voor ons klaar; Hery heeft ons ver buiten kantooruren met goede informatie het laatste zetje gegeven.
Wij bedanken het hele team van Poels voor de fijne en goede samenwerking.
Otto en Wil Groen 

Verkoop woning Broekestraat 6 Venlo

Van begin tot eind hebben jullie alle beloften waargemaakt. Deskundig advies bij de intake, snel en goed de markt op, ontzorging bij de bezichtigingen, keurige zakelijke verkoopakte en eindinspectie samen met de kopers. Alle medewerkers waren altijd netjes op de hoogte en er was geen vraag te veel. Wij zijn zeer tevreden!

Familie Lenssen

Verkoper Mulgouwsingel

Vanmorgen heb ik de sleutel van mijn huis overgedragen aan de nieuwe bewoners! 

Hierbij wil ik jullie, Ed, Mitch, Janine  en collega's van harte bedanken voor de prettige samenwerking en begeleiding tijdens de verkoop van mijn huis in Tegelen. Naar mijn mening is het traject van begin tot einde  bijzonder goed verlopen.

Ook jullie teamwerk vond ik een prettige ervaring!

Verkopers Gelderse Drift - Venlo

Wij zijn bijzonder tevreden over Poels Makelaars, zowel over Ed Faessen, zijn mede makelaar Mitch als ook het kantoorpersoneel. Bij de verkoop van onze  woning aan de Gelderse Drift zijn wij uitstekend begeleid door Ed, Mitch en het gehele team met goede adviezen, proactieve raad, praktische tips en altijd prettig, opgewekt en empatisch als het een keer tegen zat. 

Het was een genoegen om met jullie samen te werken en fijn dat jullie ons zoveel uit handen hebben genomen, met name ook toen het er op aan kwam, de woningmarkt omsloeg en wij nog hoog en breed in Frankrijk zaten. 

Onze dank is groot, een aanrader voor wie nog op zoek is.

Groeten van Marly & René

 

Aankoop Beatrixstraat 1 - Velden

Wij zijn bijzonder tevreden over Poels Makelaars. Niet alleen Ed Faessen en zijn mede makelaars maar zeer zeker ook het kantoorpersoneel (net zo belangrijk). Bij de aankoop van onze nieuwe woning werden wij goed begeleid door Ed Faessen en zijn team. Ze waren professioneel, ontzettend klantvriendelijk en klantgericht, korte lijnen (ook met andere instanties). We hebben niets anders dan lof over hun samenwerking met ons. 

Ed: dank voor je inzet en je mag trots zijn op het team wat achter je staat. Complimenten! Groetjes Karina en Gijs.

Verkoper aan Vreezen 1 Velden

In een roerige tijd koos ik uit 3 potentiele makelaars, Poels makelaars. Dit omdat Hery zeer kordaat acteerde en de meest gunstige inschatting van de verkoopprijs gaf en bovendien een zeer gunstige courtage kosten vroeg.
Hery was zeer begripvol en dacht fijn mee, vooral ook omdat ik niet in de buurt woon dus niet zomaar op en neer kon rijden. Al heel snel waren er potentiele kopers maar het duurde een aantal maanden voordat het écht zeker was dat het door kon gaan. Echter ik kon altijd met mijn vragen en twijfels bij Hery terecht. Ook toen ze op vakantie bleek te zijn nam ze de telefoon op.
Ook had ik een fijn contact met andere medewerkers van het bedrijf die mij belden over bijvoorbeeld een bezichtiging of andere zaken. Kortom ik raad Poels makelaars zeer zeker aan. 

Verkoper huis overleden vader Aan Vreezen 1 Velden.

Verkoop woning Acaciahof en aankoop Piet Petersstraat

We hebben van U een huis gekocht en ons huis is door U verkocht.

We zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Alles  was correct en duidelijk en alle afspraken 

werden nagekomen. We willen U de makelaar Poels (en Mitch) bedanken voor de goede en correcte samenwerking. 

Onze dank hiervoor.

Een 10 met een griffel, top!!!!

 

Verkoper Custersweg

Ik ben enorm tevreden over Poels Makelaars!

Mijn woning was snel verkocht door Hery (hele leuke vrouw!). Het proces was duidelijk voor iedereen, verliep soepel en was effectief. Ook het contact met Ed en de medewerkers op kantoor was altijd prettig en professioneel. 

Dank!

Michiel

Verkoop Stalbergweg 70a

Wij zijn zeer tevreden over de inzet van makelaardij Poels voor zowel de aankoop van onze nieuwe woning als voor de verkoop van de oude woning op Stalbergweg.

Speciale dank aan Ed voor al die keren dat wij een beroep op hem hebben kunnen doen bij ontvangst en invulling van de vele formulieren.

Wij hadden niet gedacht dat bij een verhuizing/Verkoop zoveel komt kijken, maar met zijn hulp verliep dit “vlotjes”.

De communicatie met de rest van het hele team was zeer prettig en deskundig vanaf het begin tot en met de sleuteloverdracht.

 

Onze dank hiervoor.

 

Wij kunnen makelaar Poels aanbevelen aan iedereen.

Marianne en Ger Josten

Verkoop ouderlijk huis Ringelwikke

Een huis verkopen waar jezelf nooit gewoond hebt en geen vragen meer kan stellen is lastig. Gelukkig was daar Vera die ons heel goed en vakkundig geholpen heeft met alles. Overal werd aan gedacht, geattendeerd op zaken waar we aan moesten denken. De verkoop ging heel snel, en ook voor verdere afhandelingen met de kantoor medewerkers alles prima voor elkaar. Kan alleen maar zeggen chapeau team van Poels ga zo door.

Sylvia Sillen- van der Velden

Verkoop Op den Akker en Anne Frankstraat

Langs deze weg wil ik Mitch en de hele crew van Poels, bedanken voor de perfecte begeleiding, communicatie, en afwikkeling van de verkoop van onze appartementen in Venlo en Blerick.

Ook de volgende keer zeker weer bij jullie.

Gr Peter en Marjan Prijden

de heer Lamers - verkoper Vinckenhofstraat 93

Beste Team van Poels Makelaars,

Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor de verkoop van Vinckenhofstraat 93.

 

Met het resultaat en de begeleiding waren we zeer tevreden.

Verkoop woning Leemkampstraat

Mede namens mijn broer en zus wil ik jullie graag van harte bedanken voor de degelijke, professionele en prettige manier waarop jullie de verkoop hebben geregeld. Complimenten! Helaas hebben wij verder geen huizen meer in Venlo, want anders wisten we het wel! 

Verkoopster Groenstraat 84

Graag wil ik Hery Poels, haar man Ed en het hele team van Poels makelaar bedanken voor de getoonde inzet.

Niets was teveel en zij hebben mij door een hele spannende tijd geloodst, hebben  er voor gezorgd dat ik een prachtig appartement heb kunnen kopen en ons eigen huis is in no-time verkocht. Ik ben een tevreden klant.

Tonnie Meelkop

Verkoop woning Tegelen

Over het team van Poels makelaars zijn wij uiterst tevreden. Zij werken echt goed samen met elkaar, waardoor ze goed op de hoogte zijn van wat er speelt rondom de verkoop van je huis. Ze werken snel en efficiënt. Ze denken echt mee. Ook bij de aankoop voor ons andere huis. Ze zijn flexibel. Ons huis was snel verkocht. De makelaar hield ons steeds goed op de hoogte van de te zetten stappen. Wij zijn uitermate tevreden en raden het iedereen aan om met Poels te werken.

Verkoop woning Venlo Oost en aankoop appartement binnenstad

Mijn woning is door Poels makelaars snel verkocht. Alles is perfect verlopen. Tevens via Poels mijn huidige appartement in de binnenstad gekocht. Alles netjes op elkaar afgestemd. Ik zou deze makelaar zeker aanraden ze zijn deskundig en het personeel is zeer vriendelijk.

Dhr G.. Jacobs, Venlo

Verkoop woning in Tegelen

Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering van ons huis zijn wij zeer tevreden over het team van Poels makelaars. Professioneel, eerlijk, helder, flexibel en betrokken. Ook de snelle terugkoppeling na een bezichtiging hebben wij als zeer positief ervaren. Wij raden Poels dan ook aan iedereen aan!  Hartelijk dank allemaal!

Verkoop Rijnbeekstraat 224 te Venlo

Eerlijk en betrouwbaar: dat vat mijn samenwerking met de mensen van Poels goed samen. Guus is recht voor z'n raap en denkt met je mee. Geen poespas en snelle verkooppraatjes, maar gewoon mensen de ruimte geven tijdens een bezichtiging. En vervolgens een snelle terugkoppeling en een reële inschatting van de kans op een verkoop. Het contact met Juulke en Vera verliep heel prettig: twee enthousiaste dames, die goed communiceren en netjes hun afspraken nakomen. Gewoon een superfijn makelaarskantoor!

Verkoop Mgr. Boermansstraat 22 te Venlo

Zeer tevreden over de verkoop van mijn appartement door Poels Makelaars. Makelaar Guus hield me goed op de hoogte van de ontwikkelingen en was erg goed bereikbaar. Ontvangst op kantoor altijd erg hartelijk en behulpzaam!

Verkoop Jan van Broekhuizenstraat 32

Toen mijn moeder moest verhuizen naar een verzorgingstehuis, hebben we met drie verschillende makelaars gesproken over de verkoop van het huis waarin zij woonde. We hebben besloten met Poels Makelaars in zee te gaan. Een belangrijke reden was niet alleen dat deze makelaar het huis voor de hoogste prijs wilde aanbieden (wat natuurlijk altijd fijn is), maar ook dat de onderbouwing van deze prijs het meest gedetailleerd was, o.a. door exacte kennis van de prijs waarvoor soortgelijke woningen in de omgeving recent waren verkocht. Het verdere verloop van de verkoop kenmerkt zich door heldere communicatie en transparante werkwijze zonder humbug. Wij, de kinderen, stonden aan het stuur, maar zo nodig hadden Freek en Guus altijd een goed overdacht advies. En vanaf kantoor reageerde Juulke snel en adequaat. Op deze manier is zakendoen alleen maar leuk. Nu, al binnen drie maanden, ziet het ernaar uit dat de woning verkocht is, voor een fractie onder de vraagprijs. Alles bij elkaar reden voor ons om deze makelaar bij iedereen aan te bevelen.

Verkoop Heerkampweg 2 Baarlo

Wij zijn uiterst tevreden over Poels Makelaars. Ons huis is binnen 3 maanden verkocht zelfs voor de vraagprijs! De makelaars Freek, Guus en Hery zijn professioneel en communiceren helder en eerlijk. De bezichtigingen verliepen goed met altijd een snelle terugkoppeling. Ook de communicatie met de dames op kantoor was zeer prettig en gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen. Wij raden Poels makelaars zeker aan!
Verkopers Heerkampweg 2 Baarlo 

Aankoop woning Venlo

Vandaag hebben wij onze handtekening gezet voor de koop van ons droomhuis. Het huis stond te koop bij Poels. Meerdere malen hebben we het huis bezichtigd met Hery van Poels Makelaars. Op een leuke, laagdrempelige manier heeft ze ons rondgeleid. Ze had kennis van zaken, dacht met ons mee en was niet opdringerig of extreem aan het verkopen. Het voelde allemaal natuurlijk en vertrouwd. Ook tijdens het bieden werd er snel en duidelijk gecommuniceerd, wel zo prettig natuurlijk, want je wil reactie als koper. 
Vandaag hebben we dan het koopcontract getekend en ook dit verliep prettig. Een huiselijke sfeer, een labrador die ons rustig kwam begroeten en een goede kop koffie. Het bespreken van het contract ging ook gewoon in Jip en Janneke taal, iets wat wel handig is, je koopt natuurlijk niet iedere dag een huis.
Kortom, goede ervaringen als koper met Poels, ga zo door!! 

Aankoop woning Baarlo

Omdat we wat verder weg wonen, was het plannen van een paar bezichtigingen wel een puzzel. Door het team van Poels Makelaars kregen we alle medewerking zodat we de door ons uitgezochte woningen ook soepel konden bezichtigen. Vooraf hadden we ons al een aardig beeld van de woningen kunnen vormen, mede door de goede fotografie en de duidelijke beschrijvingen. Mede door de deskundige en enthousiaste begeleiding tijden de bezichtigingen, konden we al heel snel tot een keuze komen. Ons “droomhuis” hebben we gevonden.

Ook bij de verdere afwerking van het aankoopproces hebben we dezelfde soepele medewerking ondervonden. Een tweede bezichtiging van ons droomhuis, de verdere informatie die we nog wilde ontvangen werden vlot geregeld en verzonden. De koopovereenkomst ondertekenen was een plezierige gebeurtenis!

 

Ton en Ineke van Daelen, Etten-Leur.  

Verkoop Puteanusstraat 109

Ondanks de wat moeizame start, werd Guus Wolters ons vaste aanspreekpunt. 

Ik heb Guus ervaren als een jonge gedreven enthousiaste makelaar, die ten alle tijde bereikbaar is en zijn afspraken punctueel na komt. 

Na iedere bezichtiging nam hij direct contact op om mij een terugkoppeling te geven. Ik heb dit als zeer prettig en correct ervaren. 

Dit alles gaat ook zeker op voor de collega's die op kantoor werkzaam zijn. Zeer vriendelijk en behulpzaam! 

Mocht ik ooit nog verhuizen dan is Poels Makelaars wederom de aangewezen partij.

Guus, Juulke en Vera bedankt! 

Tom, Puteanusstraat 109 Venlo

Verkoop Vinckenhofstraat 32

Vorig jaar september ging het huis van mijn moeder in de verkoop bij Poels. Toch wel een emotioneel moment want na 52 jaar wordt je ouderlijk huis verkocht en daarmee raak je je roots kwijt. 

 

Vele bezichtigingen volgden en aangezien ik totaal geen ervaring had met het verkopen van een huis, had ik wel eens het gevoel dat het niet snel genoeg ging. Gelukkig was daar het team van Hery, buiten- en binnendienst, die mij het vertrouwen gaven dat alles uiteindelijk goed zou komen. 

In april had Guus Wolters een bezichtiging en zoals gebruikelijk kreeg ik naderhand van Guus een terugkoppeling. Echter binnen een uur belde hij nogmaals want degenen die het huis bezichtigd hadden, hadden een bod gedaan! Weliswaar een stuk onder de verwachte prijs maar door de zeer kundige en snelle aanpak van Guus was het huis voor ’s middags 16.00 uur naar ieders tevredenheid verkocht. Dikke pluim!  

Team Poels, hartelijk dank voor de “zeer prettige samenwerking” die wij afgelopen maanden hebben gehad. Jullie zijn professioneel, behulpzaam, gemotiveerd en boven alles altijd vriendelijk. Ik kan jullie van harte aanbevelen bij iedereen die een huis wilt verkopen.  

Verkoop Hertog Reinoudsingel 141

Een grote PLUIM voor Hery Poels en het hele team voor de begeleiding en verkoop van ons huis. Alles heel sympathiek, ijverig en deugdelijk. Dank U allen voor dit succes verhaal. 

Christiane Grothausen 

Verkoop Mgr. Zwijsenstraat 43

We zijn zeer tevreden over Poels Makelaar en de hele gang van zaken omtrent de verkoop.

Ons eerste gesprek met Hery Poels was erg goed en tevens gezellig.  Nadat de foto's gemaakt waren kwam op 23 december 2015 ons huis 's avonds op de site bij Poels en 24 december hadden we al afspraken voor 2 kijkers op 28 en 29 december.

Op 29 december hadden we ons huis verkocht. De hele verdere afwerking van onze verkoop is super afgehandeld door Guus Wolters tot aan de sleuteloverdracht op 25 maart 2016.

Verder is het hele team erg vriendelijk en kundig.

 

Mireille en John Lokkart 

Verkoop Op den Akker 23

Poels makelaars: betrouwbaar en eerlijk. Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Persoonlijke en vooral profesionele begeleiding gedurende de verkoop van de oude woning en of aankoop van de nieuwe woning. Guus Wolters: daadkrachtig, enthousiast en meedenkend. Een jonge makelaar waar Poels en menig (ver)koper nog veel plezier aan gaat beleven. 

 

Guus, en team - nogmaals bedankt voor de goede afhandeling van de ver -en aankoop van onze woning. Zodra alles klaar is doen we een biertje in onze tuin. Succes in je verdere carriere, zowel zakelijk en prive. 

Dennis en Daphne Klij 

Verkoop Gulikstraat 108 en aankoop nieuwe woning

Vorig weekend (23 april zijn we verhuisd naar onze nieuwe woning) en vanmorgen heeft de overdracht plaatsgevonden van ons eerdere appartement. Voordat het appartement vorig jaar januari in de verkoop kwam, hebben een aantal gesprekken (of pogingen daartoe) plaatsgevonden met verschillende makelaars. Het beste gevoel hadden we echter meteen bij Poels Makelaars (Freek van den Eertwegh), vandaar dat daar ons appartement in de verkoop is gekomen. Na precies een jaar is het appartement verkocht.  In dat jaar hebben we een hele prettige samenwerking met alle medewerkers bij Poels Makelaars ervaren: no-nonsense, afspraak is afspraak en we komen er zsm op terug! Niets was te veel en altijd even correct, vriendelijk èn betrokken!!

Vandaar dat wij Poels Makelaars ook gevraagd hebben als aankoopmakelaar bij onze beoogde woning. Ook dat heeft zn vruchten afgeworpen ... inmiddels wonen we helemaal happy in ons nieuwe huis!

Remy Hendrickx en Marianne van Adel 

Aankoop Vondelstraat 6 januari 2016

We hebben een zeer positieve ervaring gehad met de firma Poels Makelaars. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken, de afspraken die gemaakt werden zijn duidelijk en worden ook na geleefd. De communicatie tussen koper en verkoper waren uitstekend, echter we kunnen terug kijken op een goede service tijdens toch wel een grote beslissing die je neemt met het kopen van een huis.

Jordy en Tessa 

Verkoop Zustersstraat 1 Venlo december 2015

Na een eerste gesprek met Dhr. F v d Eertwegh van Makelaars kantoor Poels waren we meteen enthousiast en gingen akkoord. Dezelfde dag al een gegadigde en er volgde in een week nog 6, in een woord fantastisch.

Hartelijk dank voor de goede begeleiding door Dhr. G Wolters van Makelaars kantoor Poels en het team, we zijn zeer tevreden, ons huis was binnen 10 dagen verkocht, ook de afhandeling werd goed en zeer correct verzorgd.

Fam. Driessen

Verkoop Aan de Wassum 12 te Venlo-Blerick

Huis verkopen ik ben gehandicapt, we nemen toch de beslissing om te gaan verkopen en naar een appartement met alles gelijkvloers te gaan uitkijken. Met Hery Poels gaan praten want die schijnen goed te verkopen in onze regio. Daar komt een paar dagen later Guus Wolters met een prachtig fototoestel en maakt geweldige foto's zeer professionele en ze komen geweldig over op de site. Eerste instantie was de gedachte "wij zitten niet op een schopstoel", maar na een uitgebreide zoektocht naar mooie appartementen begint het te kriebelen. Wij hebben nog een bespreking met Hery Poels om misschien toch wat vaart te maken. Ik weet niet wat ze allemaal uit de kast halen, maar met Guus als makelaar wordt ons huis binnen 4 maanden verkocht! Geweldig wat een team! Wij zijn nu heel gelukkig in ons appartement. Bedankt Hery, Guus en het hele team van Poels Makelaars.

De heer en mevrouw Janssen

Aankoop Achter de Hoven 2a te Maasbree

We zijn op het moment nog volop bezig met verbouwen, echter begint het einde wel in zicht te komen. We hebben wat betreft de verbouwing weinig tegenslagen gehad waardoor we voor op schema liggen. Het contact met jullie hebben we als prettig ervaren. Destijds met de overdracht zijn er enkele vertragingen opgetreden maar deze werden veroorzaakt door nalatigheid van het notariskantoor. Al met al is het uitendelijk allemaal goed gekomen. We hebben ook nog contact gehad met de verkopers. En hebben afgesproken hun nog een keer uit te nodigen wanneer wij klaar zijn met de verbouwing. 

Danny en Jannie 

Aankoop Zilverschoon 27 te Sevenum

Voor aankoop van mijn woning heb ik Poels Makelaars ingeschakeld als aankoopmakelaar.
 
Makelaar Hery Poels is een kundige, professionele, ervaren, meedenkende, vriendelijke en als het moet zakelijke vrouw. Geen poespas en mooie verhalen, gewoon duidelijk en correct. Op vragen is altijd snel en duidelijk antwoord gegeven. Ook de medewerkers van Poels Makelaars waren erg vriendelijk en behulpzaam.
 
Bovengenoemde kan ik niet zeggen van de makelaar van de verkopende partij. Deze makelaar kan van de service van Poels Makelaars nog veel leren.

Pluspunten Poels Makelaars:
•         Deskundigheid en marktkennis
•         Snelheid van reageren
•         Afspraken nakomen
•         Service en begeleiding
Kortom, de samenwerking was erg prettig met Poels Makelaars. Een absolute aanrader!

Verkopers Dorperweiden 83 en kopers Den Eigen 12 te Sevenum

Super begeleiding bij de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Heel erg blij dat we voor Poels Makelaars hebben gekozen!

Marlinde en Tom

Verkopers Schillerstraat 264 te Venlo-Blerick

Het team van Poels Makelaars heeft hart voor de zaak. Er wordt geluisterd naar de klant, op een prettige en open manier meegedacht en gecommuniceerd en ze zijn goed bereikbaar.
Iedere vraag en verzoek werd door hun snel en keurig beantwoord en uitgezocht.
Na iedere bezichtiging werd er snel contact opgenomen om even een terugkoppeling te doen, dit hebben wij als erg prettig ervaren.
Geen opstartkosten en een fatsoenlijke courtage.

Poels makelaars, bedankt en veel succes verder.

Andre en Andrea Hosper

Verkoper Chirurgijnstraat 14 te Venlo en koper De Tichelarij 28 te Venlo

Graag willen wij jullie allemaal nog van harte bedanken voor de goede begeleiding en professionaliteit in de tijd dat ons huis is verkocht.
De tijd was erg kort, binnen 2 weken was de verkoop gerealiseerd. Super top prestatie. Je ziet niet voor niks alleen maar Poels bordjes overal in de tuinen.
Dat spreekt voor zich.  Daarom nogmaals bedankt voor alle inzet en kundige begeleiding die wij hebben mogen ervaren tijdens de verkoop van onze woning.
Een ieder die een goede makelaar zoekt , ik zou zeggen denk als eerste aan Poels. Succes verzekerd!

Familie Van Den Ham

Verkoper Rijnbeekstraat 5 te Venlo en koper Nachtegaalstraat 141 te Tegelen

We hebben ons eigen appartement binnen 4 maanden bij jullie verkocht, mede dankzij de prachtige foto's die Freek voor ons heeft gemaakt.
Op de dag dat we het voorlopig koopcontract gingen tekenen bij jullie, wees Juulke ons op de Nachtegaalstraat 141 in Tegelen.  De eerste keer dat we met Guus gingen kijken waren we direct verkocht, hij was net zo enthousiast als wij zelf.
Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie inzet!!

Jèlena Jacobs en Baer Lamberts

Verkoper appartement centrum Venlo en koper Rooddorpstraat te Venlo

Wij wonen met ons gezin zeer tevreden op de Rooddorpstraat in Venlo. Destijds ons appartement in de Venlose binnenstad binnen één week verkocht door Poels Makelaars en een prachtig huis gekocht bij diezelfde makelaar nu in Venlo-Oost. Ondertussen is het óns huis geworden in ónze buurt en daar zijn we erg blij mee. Omdat alle perikelen rondom het kopen van een huis zo vlot en prettig verlopen zijn, is de overgang een zeer goede keuze geweest. Onder meer dankzij Hery Poels, bevlogen, sympathiek en kundig. En dat kunnen we na tevreden wonen gerust zeggen…
Bram Holla Venlo 

Verkoper Langstraat 156 te Venlo

Via Poels Makelaars is onze woning na 12 dagen verkocht! Wij zijn uitermate tevreden over de dienstverlening. Freek was onze makelaar en hij heeft fantastisch werk geleverd. Een persoonlijke benadering en directe terugkoppeling na elke bezichtiging. Maar ook een hoge mate van flexibiliteit. Dit alles gaat ook zeker op voor de collega's die op kantoor werkzaam zijn. Uitstekend bereikbaar, zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij raden Poels Makelaars dan ook aan iedereen aan!

Verkoper Stationstraat 25 te Tegelen

Wij hebben Hery leren kennen als een dynamische actieve vrouw met passie. Na die eerste kennismaking wisten we meteen dat we een top makelaar hadden uitgekozen. Niet alleen Hery is zo professioneel, het hele team werkt op dezelfde manier! Wat een verademing, dat schept echt vertrouwen.
Het huis stond al 4 jaar te koop bij andere makelaars en Hery heeft het binnen 6 maanden verkocht!  Wij willen het hele team van Poels Makelaars dan ook hartelijk bedanken voor alles J. Robert & Claudia Simons  

Verkoper Rijnbeekstraat 402 te Venlo

Beter konden wij het nieuwe jaar niet beginnen. Ons appartement heeft in een moeilijke tijd ruim 4jaar te koop gestaan maar geen seconde over een andere makelaar getwijfeld. We zijn vaak op kantoor geweest voor advies en telkens werd er echt de tijd voor ons genomen. Wij willen niet alleen Hery heel erg bedanken, maar ook het hele team voor het geduld in de loop der jaren en het begeleiden van de vele bezichtigingen.
Wij zijn zeer tevreden!!! Inga en Bart

Verkoper Mgr. Nolensplein 19a te Venlo

Onlangs mijn appartement verkocht. Niet gemakkelijk in deze tijd. Toch gelukt en dat mede dank zij de dienstverlening door Poels Makelaars. Ik ben erg tevreden over hun dienstverlening. Ook al staat je huis wat langer te koop , toch wordt het contact goed onderhouden en blijven Hery en haar medewerkers zich even actief inspannen om te verkopen.
Pieter van der Heijden, verkoper Mgr. Nolensplein 19a te Venlo 

Verkoper Schoolweg 15 te Venlo

Wij, als verkoper van ons huis op Schoolweg 15 in Venlo, willen graag onze bevindingen met u delen. Het contact met Poels makelaars was prettig, persoonlijk en kundig. Dit heeft geresulteerd in een relatief snelle verkoop die naar volle tevredenheid is verlopen.
Wij kunnen en willen Poels makelaars aan iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
Tiny en Frans Geelen, verkopers Schoolweg 15 te Venlo

Kopers Herungerberg 385 te Venlo

We hebben Hery Poels van Poels Makelaars als erg prettig ervaren, ze staat open voor nieuwe ideeen en denkt mee. Het enthousiasme en snelle reacties op vragen heeft ons geholpen en zeker ook de positieve houding van de verkopers. We zijn erg blij met onze nieuwe woning!
Jaap en Else, kopers van Herungerberg 385 te Venlo

Verkoper Boksdoornstraat 15 te Venlo-Blerick

Het team van Poels Makelaars heeft mij goed geadviseerd en begeleid bij de verkoop van mijn woning. Hun betrokkenheid en toegankelijkheid is zeker aan te bevelen. Van het begin tot het eind uitstekend geregeld. Ik kan alleen maar zeggen: Poels Makelaars: zeker doen!

Verkopers Nieuwstraat 148 te Horst

Midden juli 2013 hebben wij een aantal makelaars benaderd voor de verkoop van ons huis. Er werd op korte termijn een 1e vrijblijvende afspraak gepland. Makelaar Peter Titulaer kwam goed voorbereid bij ons, na een goed gesprek en overhandiging van onze huissleutels, is ons huis nog voor onze vakantie op 26 juli online gezet. Al direct werden we gebeld dat zich kijkers gemeld hadden voor ons huis. En om een lang verhaal kort te maken, met deze kijkers hebben we ons huis nog tijdens onze vakantie verkocht! Het is natuurlijk ook een kwestie van geluk, maar wij zijn zeker overtuigd dat Poels door haar voorbereiding en actieve verkoopbeleid goed heeft ingespeeld om de juiste match te creëren. Het contact met Peter hebben wij als zeer positief ervaren, wij zullen Poels dan ook bij iedereen die zijn huis wil verkopen aanbevelen! Nogmaals bedankt, succes met de verkoop en wellicht tot ziens!
Roy en Nicole, verkopers van Nieuwstraat 148 in Horst.

Verkopers van Blitterswijckstraat 18 te Horst

Het kan nog steeds. Binnen een week ons huis verkocht! Toeval? Wij denken een goed netwerk van de firma Poels, meedenken en een actief verkoopbeleid. Als je in deze tijden een huis wilt verkopen kun je niet lui achterover leunen en afwachten. Het is hard werken en de juiste mensen en huizen bij elkaar brengen. Dat heeft Hery gedaan met een geweldig resultaat voor ons. Daarnaast was voor ons ook de ‘no cure no pay’ garantie een prettige gedachten. Mocht het nu helemaal niet lukken je huis te verkopen, hoef je niks te betalen! Ook de afhandeling door het team is perfect verlopen. Al met al zijn wij dus meer dan tevreden over Poels Makelaars. 
Johan en Miranda. verkopers: van Blitterswijckstraat 18 Horst

Verkoopster herungerberg 276A Venlo

Het team van Poels Makelaar hebben wij ervaren als enthousiast, afspraken komen ze na , denken met je mee. Je kunt altijd bellen, al is het in de late avonduren. In deze moelijke tijd op de huizenmarkt heeft Poels Makelaar ons huis verkocht binnen 6-8 weken. Ook met de aankoop van onze nieuwe woning hebben ze ons de juiste begeleiding gegeven.Niks dan lof voor Hery en haar team.
Christian, verkoopster herungerberg 276A, Venlo

Koopster Plechelmusstraat 29 te Tegelen

Afgelopen tijd ben ik zowel verkoper als koper geweest bij Poels makelaars. Het is een ervaren, betrokken makelaar die de zaken zeer goed voor je regelt, ook wanneer er zich moeilijke situaties voordoen.De onderstaande referenties spreken voor zich: Poels rules!
Simone, koopster Plechelmusstraat 29, Tegelen.

Verkoopster Jezuietenstraat 7 te Venlo

De verkoop van mijn huis op de Jezuietenstraat 7 in Venlo was in no time gepiept, ondanks een beroerde huizenmarkt. Zelf kun je hierop sturen door je huis voor een goede prijs aan  te bieden. Verder moet je het dan hebben van de inzet van de makelaar. Ik heb Hery en haar team als volgt ervaren:  enthousiast en gemakkelijk in de omgang, betrokken, korte lijnen, afspraken worden nagekomen, kennis van zaken. Kortom: een aanrader als je je huis wilt verkopen.
Gisela, verkoopster Jezuietenstraat 7 te Venlo

Verkoopster Op den Akker 20 te Venlo-Blerick

Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering van mijn appartement ben ik super goed geholpen door Hery en het team. Zij zijn open, eerlijk, recht door zee, flexibel en enthousiast. Je kunt ze altijd bellen ook al is dit ná kantooruren, wat zeer prettig is met een drukke baan. Mijn appartement heeft in deze super slechte tijd nog geen jaar te koop gestaan terwijl er in de directe omgeving zeker zo'n tiental andere appartementen te koop stonden en nog steeds te koop staan. Super goed gedaan POELS!!! Ik kan iedereen die een makelaar nodig heeft Poels aanraden vanwege de service, klantvriendelijkheid en goede commerciële vaardigheden.
Laura, verkoopster Op den Akker 20 te Venlo-Blerick

Verkopers Vinckenhofstraat 143 te Venlo

Crisis of niet: Hery Poels en haar team verkochten onze woning binnen vier dagen! Goede foto’s, een eerlijke vraagprijs en persoonlijke aandacht zijn wat ons betreft de kenmerken van Poels makelaars. Hery wacht niet tot ze gebeld wordt; ze belt zelf potentiële kopers als ze denkt dat een woning voor hen geschikt is. Wij hebben een goed gevoel bij de verkoop en zouden een volgende keer beslist weer van de diensten van Poels gebruik maken.
Mieke en Jacques, verkopers Vinckenhofstraat 143 te Venlo

Kopers Brandnetel 12 te Venlo.

Hery Poels heeft alle moeite voor ons gedaan. Door ons drukke leven zijn wij zeer beperkt in tijd. Positief is dat Hery zich schikte naar ons. Ze is erg flexibel, we hebben zelfs op zondagochtend een bezichtiging gehad. Bovendien is ze goed bereikbaar, vinden we haar eerlijk en geeft ze net dat stukje meer. Zag in deze wijk recent weer 2 nieuwe huizen Te Koop via Poels makelaars en deze waren in een zeer kort tijdsbestek verkocht. Succes verder.     

Verkopers Alberdingkthijmstraat 21 te Venlo-Blerick

Als je door de straten rijdt en let op de huizen in de verkoop, of je nu in Blerick, Venlo, of Horst bent, iets valt je al snel op… POELS makelaars… en dit is ook niet zo maar, bij kennismaking weet je al snel dat je  hier je huis te koop wilt zetten, het voelt gewoon goed. Wanneer je ook belt inderdaad wat  de meeste zeggen Hery heeft altijd tijd.. we hebben veel bezichtigingen gehad, ook veel pech dat we bijna hadden verkocht, maar Hery wist ons wel weer op te beuren en uiteindelijk zijn ze er dan… de kopers!!! We hebben deze ervaring met Hery zeer prettig gevonden, en een aanrader voor ieder die wilt gaan verkopen. Heel veel succes in de verdere toekomst, maar dat komt zeker goed met Poels makelaars!  Bedankt voor alles.  
Frank en Miriam verkopers Alberdingkthijmstraat 21 te Venlo-blerick    

Hanneke en Marc, verkopers Verrijnenstraat 23 te Venlo-Blerick,

Wij hebben via Poels Makelaars ons huis verkocht in ongeveer een halfjaar en een nieuw huis gekocht via Poels Makelaars. Hery is een erg enthousiaste en gemoedelijke vrouw die altijd bereikbaar is! Ze benaderd mensen op een persoonlijke manier waardoor het contact erg prettig verloopt! We zijn zeer tevreden. Dus Hery: bedankt en ga zo door!
Hanneke en Marc, verkopers Verrijnenstraat 23 te Venlo-Blerick  

Marcel, verkoper Kloosterstraat 49 te Steijl,

Graag wil ik op deze wijze mijn hartelijke en oprechte dank betuigen aan Poels Makelaars.  Met name Hery heeft zich meer dan extreem hard ingespannen voor de verkoop van de woning aan de Kloosterstraat 49 te Steyl. Door echtscheidingsperikelen verliepen bepaalde momenten erg problematisch waarbij Hery telkens weer met oplossingen wist te komen. Met erg veel geduld en tomeloze inzet wist ze een en ander tot een goed einde te brengen. Vrijwel 24 uur per dag bereikbaar kwam ze alle afspraken perfect na. Bovendien werd de woning in betrekkelijk korte tijd verkocht. Kortom alle lof, Ik kan en zal iedereen aanbevelen zaken te doen met deze makelaar.
Marcel Thijssen, verkoper Kloosterstraat 49 te Steyl    

Ron en Sandy, kopers Burgemeester Gielenstraat 32, te Grubbenvorst.

Bij het kopen van ons eerste huis heeft Poels Makelaars ons goed geholpen. Voor alle vragen konden we terecht en alles was goed geregeld. Een klein minpuntje was dat er niet genoeg tijd (1-1.5 uur) was om te kunnen kijken in een huis. Verder zijn wij alleen positief. Hery was eerlijk over het huis en ze hield geen verkooppraatje.Wij zijn nog steeds blij met onze aankoop.
Ron en Sandy, kopers Burgemeester Gielenstraat 32, te Grubbenvorst.   

Verkopers Kampstraat 19 te Lomm

Een beetje later als gepland willen we jullie bedanken voor de inzet bij de verkoop van mijn woning, Na een jaar lang eerder elders te koop te hebben gestaan en geen reacties te hebben gekregen hebben we op advies van anderen kontakt opgenomen met Poels makelaars. De persoonlijke en kundige aanpak met de instelling 24/7 bereikbaar, enthousiast en betrokken kun je geen betere makelaar wensen. Zelfs toen we een serieuze koper hadden werd jullie vakantie 1 dag uitgesteld om de koop rond te krijgen, super. Hery bedankt en ga zo door.
Peter en Mientje, verkopers kampstraat 19 te Lomm    

Verkoper Schwarzenbergstraat 7 te Venlo:

Na een vrijblijvend advies, Hery Poels gebeld om de verkoop van de woning in gang te zetten. Dit verliep allemaal soepel en correct. Ze is altijd bereikbaar, zo niet belt ze terug. Opzet van de advertenties zeer correct en precies omschreven. Ondanks een drukke agenda altijd wel bereid om een gaatje vrij te maken. Afhandeling van de verkoop, die onverwacht snel plaats heeft gevonden, ging ook correct, alles goed geregeld. Kortom, het was een prettige samenwerking met Hery.
Jos Pisarowitz, verkoper, inv de erven, van woning Schwarzenbergstraat 7 te Venlo

Verkopers Schubertstraat 3 te Venlo:

Toen het besluit genomen was om onze woning te verkopen  moest er een makelaar gezocht worden. We kwamen via via bij Poels makelaars uit en een afspraak was dan ook snel gemaakt.  De intake duurde langer dan gedacht maar was zeer positief en Hery haar inzicht, zakelijkheid op een goede manier en kijk op de moeilijke huizenmarkt gaf ons de overtuiging dat we hier goed mee verder konden gaan. Omdat het net voor de winter was stelden we voor om voorlopig geen bord in de tuin te plaatsen maar de woning wel in de huizenkrant en op internet te plaatsen. Wij hadden tijd genoeg want er zat geen dwang achter. Net voor de kerst werden we gebeld dat de woning op internet stond en dat we verder wel op de hoogte zouden worden gehouden. Dat gebeurde inderdaad want de eerste reactie kwam al spoedig. Hadden we niet verwacht maar na enkele bezichtingen in maart was de kogel door de kerk en moesten we nu wel snel op zoek naar een andere woning! De gehele begeleiding door Hery in deze periode en ook het gesprek over de mogelijke data van overdracht (er was kans op uitstel door gezondheidsproblemen) werden door haar duidelijk verwoord naar de aspirant-kopers en was dus heel prettig. Uiteindelijk kon toch de datum van 1 juni zonder problemen worden gehaald en kon de akte passeren.
Wij wensen Marlous en Funs veel plezier in hun nieuwe woning en Hery bedankt voor de begeleiding. Wij kunnen Poels Makelaars bij iedereen van harte aanbevelen.
Loes en Heini Leurs verkopers Schubertstraat 3 te Venlo

Kopers Emmastraat 21 te Venlo en Verkoopster Tegelseweg16 te Venlo:

In onze zoektocht naar een leuk huis, kwamen we Poels makelaars al een paar keer tegen. Het contact met Hery verliep vanaf het begin erg spontaan en we voelden ons meteen op ons gemak. Uiteindelijk viel ons oog wederom op een huis uit haar aanbod. Na een bezichtiging waren we meteen verkocht en een paar dagen later werd ons bod geaccepteerd!

Echter, ik had mijn huis nog niet verkocht, dus dat was wel een zorg. Ik heb geen moment getwijfeld en heb Hery gevraagd voor de verkoop van mijn eigen huis. Er was gelukkig veel animo voor en na 3,5 week werd er een bod gedaan en was het verkocht! Ongelooflijk!  Als kopers en verkoper zijn we erg tevreden met het geleverde werk. Hery is altijd te bereiken en zet zich voor 100% in. Hiermee is ze een erg betrokken makelaar.  Hery, bedankt voor de prettige samenwerking!
Pim en Mieke. Kopers Emmastraat 21 en verkoper Tegelseweg 58

Verkoopster Stalbergweg16 te Venlo:

Nu de laatste papieren getekend zijn, de verhuiskaarten verstuurd, wil ik je nog even laten weten dat de samenwerking met jou in een heel ongedwongen en prettige manier is verlopen, jouw aanpak, spreekt mij aan je hebt naast de bouwkundige staat van het huis, veel oog en aandacht voor de sfeerbepalende factoren een huis is naast een hoop stenen, wat hout, en wat glas, een thuis, dat geldt voor zowel de oude als de nieuwe bewoner,ik laat een gevoel achter, de nieuwe bewoner krijgt een gevoel, daar speel jij heel goed op in. Bedankt voor de prettige en succesvolle samenwerking!
Lean Bouten, verkoper Stalbergweg 16 te Venlo

Koper Stalbergweg16 te Venlo:

Als koper van een mooi huis aan de Stalbergweg heb ik Poels Makelaars en in het bijzonder Hery Poels leren kennen als een professionele, persoonlijke en gedreven makelaar. Geen holle verkooppraatjes of versluierd taalgebruik maar gewoon eerlijk en direct. Daar heb je als k te Venlooper en verkoper uiteindelijk het meeste aan. Goede samenwerking, mooi resultaat!

Mark Verheijen, koper Stalbergweg 16 te Venlo

Verkopers Bontampsstraat 4 te Venlo:

Poels Makelaars, met Hery Poels in persoon, is een betrouwbare, enthousiaste en gedreven partij voor de (ver)koop van uw huis. Hery kent de markt, heeft een persoonlijke benadering en met haar spontane instelling weet u precies wat u aan haar heeft.
Wendy en Roel, Verkopers Bontampsstraat 4 te Venlo

Verkoper Gulikstraat 142 te Venlo:

Na dat ik Hery had gesproken op een sponsoravond, was mijn interesse al gewekt om haar eens uit te nodigen voor een gesprek om mijn appartement, dat elders in de verkoop stond, en dat van mijn vriendin om nieuw in de verkoop te zetten bij Poels Makelaars. Na ons eerste gesprek had ik meteen het gevoel dat dit wel goed zat. Een dame met verstand van zaken en een hart voor haar beroep. Het besluit was dan ook snel genomen om haar in te schakelen voor de verkoop van onze appartementen. Afspraak gemaakt voor foto’s voor op de site en het kon van start gaan. Een dag voordat de foto’s zichtbaar waren op de site, kreeg ik al een telefoontje dat ze al een bezichtiging had voor mijn appartement! Onze eerste reactie was dan ook “dit kan niet waar zijn, dit moet een grapje zijn”. Nee, echt waar ze komen morgen kijken. Een eerste bezichtiging en dan ook nog eens verkopen, FANTASTISCH! Wat een ander niet lukte, kreeg zij voor elkaar! Ze regelt alles voor je en is niet te beroerd om hier in de avonduren nog extra werk in te steken. Dit heeft dan ook geresulteerd in het feit dat we haar ook om de arm hebben genomen om te bemiddelen in onze nieuwe woning. Ook dit is weer precies gegaan zoals we van haar gewend zijn. Enthousiast, eerlijk en rechtdoor zee. Hery, wat ons betreft ben je een topper in je vak!
Luuk en Kim, verkopers Gulikstraat 142 te Venlo

Verkoper Kampstraat 18 te Lomm

Via via hadden we te horen gekregen dat we Poels Makelaars in moesten schakelen om ons huis te verkopen. Meteen na ons eerste contact met Hery hadden we er een goed gevoel bij om ons huis bij haar in de verkoop te zetten. Hery heeft een leuke en snelle babbel en is er erg enthousiast. Ze is ook nog eens dag en nacht bereikbaar! Ze regelt echt alles voor je, echt super! En dat ze ons huis in zo'n korte tijd (6 weken) heeft verkocht dat zegt toch wel iets! Hery bedant voor alles!!!
Marcel en Anouk, verkopers van Kampstraat 18 te Lomm

Koper Kampstraat 18 te Lomm

Na een lange zoektocht naar een woning zag ik in Lomm een leuk huis dat verkocht werd door Poels Makelaars. Vanaf het eerste moment was er een klik met de woning en ook met de makelaar Hery. Hery is een enthousiaste makelaar met veel ervaring, het fijne is dat ze altijd bereikbaar is en je met alle vragen bij haar terecht kunt. Ze maakt echt tijd voor je en is
7 dagen in de week bereikbaar. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik ongelegen belde zelfs in de avonduren en in het weekend niet. Ze denkt enorm met je mee en is niet opdringerig voor een verkoop. Ze zal er alles aan doen om je te helpen. Juist haar correcte benadering naar de koper toe maakt dat ik met veel plezier terug denk en een heel goed gevoel heb
bij Poelsmakelaars. Ben heel blij met mijn huis en ook met de enorme fijne samenwerking met Hery Poels.
Een aanrader voor iedereen!!
Amy, koper Kampstraat 18 te Lomm

Verkopers Burg. Conraetzstraat 60 te Venlo

In onze zoektocht naar een leuke nieuwe woning hebben we een bezichtiging gedaan met Hery Poels. Haar vlotte en doortastende aanpak sprak ons dusdanig aan dat we besloten haar te benaderen voor de verkoop van ons eigen appartement. Inmiddels hadden we zelf een ander huis op het oog. Zowel bij de aankoop van dat huis als bij de verkoop van ons eigen appartement (in 1,5 maand!!) heeft haar inzet ons enorm geholpen. Wat voor ons erg prettig werkte was het feit dat Hery zo goed telefonisch bereikbaar is en snel en doortastend handelde. Een goede ervaring dus!
Evelien en Leon, verkoopster Burg. Conraetzstraat 60 te Venlo

Verkopers Heutzstraat 50 te Venlo

Heutzstraat 50 in venlo: In 2 weken tijd is ons huis verkocht. Het is bijna niet te geloven!! Ons huis heeft eerder al bij 2 makelaars in de verkoop gestaan. Het was zogezegd niet te verkopen! Wij kregen van bekenden 2 tips: De 1e tip was Hery Poels maar eens in te schakelen, alleen al vanwege haar enthousiasme. Nou, dat hebben we geweten. Er waren meteen al kijkers. Hery heeft een goede kijk op wat je van een woning kunt maken. Mensen kunnen dat vaak niet, vooral met oude woningen. De aanpak van Hery blijkt geweldig te werken. De tweede tip: Koop een Jozef-beeldje en stop deze op z’n kop in de grond met het gezicht naar de woning toe en je bent binnen 6 weken je huis kwijt.Wij geven maar 1 tip: Schakel beide in ! Bij ons heeft het goed gewerkt!
Henny, verkoopster Heutzstraat 50 te Venlo

Verkopers Vinckenhofstraat 170, Kopers Bremweg 45

Wij wilden ons op de huizenmarkt gaan begeven en eens kijken wat we beide in een huis wilden, ons appartement stond nog niet in de verkoop.  Na vele internetbezoekjes toch maar alvast een bezichtiging voor de Bremweg 45 gepland. En natuurlijk word je dan verliefd op een huis…en nu? Hery was de makelaar, maar gaf ons zo’n goed gevoel dat we haar ook als verkoopmakelaar wilden. Ze heeft er enorm veel tijd in gestoken om ons appartement snel op de huizenmarkt te zetten, en met resultaat….na 5 dagen kwam er een bod, op dag 6 was de koop rond! En dat terwijl we de Bremweg 45 net ‘o.v.v. verkoop eigen woning’ gekocht hadden. Wij zijn enorm enthousiast over Poels makelaars: professioneel, altijd bereikbaar, erg actief en betrokken! Bedankt Hery!
Martijn en Yvonne, verkopers Vinckenhofstraat 170 te Venlo

Verkopers Bremweg 45 te Venlo:

Na een jaar tevergeefs ons huis aangeboden te hebben zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe makelaar. Al vanaf het eerste gesprek was ons duidelijk dat Hery Poels de creatieve en enthousiaste persoon was die we zochten voor de verkoop van ons huis. Zoals te zien is met positief resultaat! Wij kunnen daarom Hery van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een makelaar die ook buiten de gebaande paden gaat. Wees niet verrast als om 22.00u nog je telefoon gaat met goed nieuws of er kijkers komen terwijl je op vakantie bent en je huis er toch netjes bij ligt. Kortom: verder gaan dan je van een makelaar verwacht.
Mischa en Marieke, verkopers Bremweg 45 te Venlo.

Verkopers Brandnetel 14 te Venlo:

In een tijd van economische crisis is het Poels Makelaars gelukt om in slechts 3 maanden ons huis te verkopen, terwijl het voorheen reeds anderhalf jaar elders te koop had gestaan. Poels Makelaars wijkt af van de gebaande paden door te beseffen dat Makelaardij in deze tijd iets anders vergt dan voor pakweg 2-3 jaren terug. Zowel naar verkopers als kopers showt Poels Makelaars enorm vertrouwen, deskundigheid en professionalisme. Vragen van beide zijden konden 24-uur per dag worden gesteld en antwoorden kwamen in hetzelfde ritme terug. Hery, bedankt voor de uitstekende begeleiding!
-Rob enLilian, verkopers van Brandnetel 14 te Venlo

Kopers Op den Akker 51 te Venlo-Blerick:

Hery Poels is een prettige, spontane, open makelaar die je meteen het gevoel geeft dat je haar alles kunt vragen. En als het antwoord op je vraag niet meteen voorhanden is, doet ze haar uiterste best om het zo snel mogelijk te achterhalen; Zo belt ze bijvoorbeeld ter plekke de eigenaars voor je op of spreekt ze buurtbewoners aan, zodat ze je het antwoord niet schuldig hoeft te blijven. Deze manier van werken hebben wij als erg prettig ervaren.
Een aantal steekwoorden nog: persoonlijk, humor, initiatiefrijk, behulpzaam.
-Frank en Stefanie, kopers van Op den Akker 51 te Venlo-Blerick

Verkopers Stationsstraat 8 te Steijl en kopers Turkoois 4 te Venlo:

Het huis dat wij op het oog hadden stond te koop bij Poels Makelaars. Tijdens onze eerste bezichtiging hadden wij al direct een goed gevoel. Hery is een vakvrouw met hart voor haar klanten en weet waar zij over praat. Ze komt altijd haar afspraken na en is 7 dagen per week bereikbaar. Daarom hebben wij besloten ook ons eigen huis bij haar in de verkoop te zetten en met een super resultaat, verkocht binnen 1 week! Zij heeft een goed marktinzicht en is erg enthousiast en gedreven in haar werk. Tevens heeft zij haar uiterste best gedaan ons huis op een realistische manier op haar website te presenteren en let daarbij bij het maken van de foto’s op kleine details. Ook geeft zij een reële verkoopprijs, zodat je als verkopers niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Als iemand zijn huis in de verkoop wil gaan zetten of op zoek is naar een nieuwe woning dan is Poels Makelaars een echte aanrader. Hery bedankt voor alles.
-Ingrid en Wim, verkopers Stationsstraat 8 te Steijl en kopers Turkoois 4 te Venlo.

Verkoper Gulikstraat 136 te Venlo

Na een periode bij een andere makelaar ons appartement te hebben aangeboden, hebben we besloten om over te stappen naar Poels Makelaars. We hadden meteen de indruk dat Hery onze woning ging verkopen door haar enthousiasme en professionaliteit. Goede adviezen en duidelijke uitleg hebben ervoor gezorgd dat onze woning binnen 5 maanden na de overstap werd verkocht. We kunnen Poels Makelaars dan ook van harte aanbevelen als makelaar voor mensen die overwegen hun woning (ook nog voor een aantrekkelijk courtage) te verkopen.
-William en Sanne, verkopers van gulikstraat 136 te venlo.

Verkoper Burgemeester Conraetzstraat 23A te Venlo

Ik ben met Poels Makelaars in contact gekomen via mijn zoon, die met hulp van Poelsmakelaars als aankoopmakelaar
een huis heeft aangekocht bij derde. Hery komt binnen en geeft jou meteen een vertrouwd gevoel. Zij is eerlijk en draait er niet omheen en heeft mij in de verkoop periode zeer goed geholpen. Ik heb verschillende makelaars over de vloer gehad maar Poels Makelaars is een echte aanrader.
-Bedankt Hery !! Heini, verkoper Burg. Conraetzstraat 23A, Venlo.

Verkoper Op den Akker 51 te Venlo-Blerick.

Wij zochten een makelaar die vriendelijk en spontaan was, want zo iemand verkoopt een huis makkelijker dan iemand die niet zo vriendelijk en spontaan is. Toen Hery Poels bij ons binnen kwam hebben we eigenlijk meteen besloten om ons huis bij Poels Makelaars te koop te zetten, daar Hery meteen super vriendelijk en spontaan over kwam op ons. Bovendien was ze eigenlijk "dag en nacht" bereikbaar en deed ze alles voor ons wat we vroegen. Daarnaast is Poels Makelaars met de courtage ook nog een stuk goedkoper dan de andere makelaars in de omgeving. Ons appartement heeft Hery dan ook binnen 4 maanden weten te verkopen, wat gezien deze moeilijke tijd toch snel is. We zijn dan ook uitermate tevreden met Poels Makelaars (Hery) en zullen haar dan in onze omgeving ook aan iedereen aan raden die een makelaar nodig heeft.
-Nick, verkoper Op den Akker 51 te Venlo-Blerick

Verkoper Turkoois 4 te Venlo:

We zochten een makelaar waar we geen nummer zouden zijn en die niet alleen op kantoortijden bereikbaar was.
Na rondgevraagd te hebben werden we door verschillende mensen getipt op Poels Makelaars. Professioneel en als
bijkomend voordeel dat ze een lagere courtageprijs hanteert. Maar nog veel belangrijker is dat ze heel erg gedreven is.
Ze blijft je informeren over de stand van zaken, de vorderingen etc...Ze komt haar beloftes en afspraken na en is super betrouwbaar en betrokken. Ons huis was binnen 2 weken verkocht onder voorwaarde dat de kopers hun eigen huis zouden verkopen.Ook die mensen geloofden in Poels Makelaars en kozen Poels Makelaars als hun makelaar. Hun huis kwam in de verkoop en was binnen 1 week verkocht!  We hebben Hery daarna ook ingeschakeld als aankopend makelaar. Ze heeft onze belangen behartigd bij de aankoop van onze nieuwe woning en bleek ook daarin zeer kundig. Wij... weten het zeker...   Poels Makelaars een goede keus. Heel persoonlijk, altijd bereikbaar en vol enthousiasme.  Dank je Hery !!!
-Ralph en Luciëlle, verkopers Turkoois 4 te Venlo

Verkoper Bij de Postwagen 11 te Venlo:

Wegens verhuizing van mijn werk had ik mijn woning al enige tijd te koop staan. Gezien het feit dat ik in het buitenland woon was ik ook niet zo met de verkoop bezig. Ik had een makelaar gevraagd dit voor mij te doen. Het vertrouwen in de makelaar die ik totdan toe had kwam helaas tot een dieptepunt, omdat ik in één jaar tijd geen enkel contact of bezichtiging meer had gehad. Via een bekende relatie werd mij Poels Makelaars aangeraden. Hery kon ik al van contacten via mijn werkgever en zoals ik haar toen kende iemand die recht door zee is, zegt hetgeen ze gaat doen en doet hetgeen ze beloofd. De contacten waren snel gelegd. Haar enthousiasme en het ook willen verkopen leidde al snel dat potentiële kopers geïnteresseerd raakten en ik ook bezichtigingen kreeg. Hery is nog steeds dezelfde gebleven zoals ik haar vroeger kende. Alle afspraken zijn nagekomen en vooral op enthousiaste wijze heeft zij mijn huis verkocht. Hery bedankt en ga op deze wijze zo verder.
  -Met vriendelijke groet, Leon, verkoper Bij de Postwagen 11 te Venlo

Koper Laurierstraat 3 te Venlo-Blerick:

Wij waren al een tijd opzoek naar een woning in Venlo. Mijn vriendin en ik woonde in Eindhoven en het was heel moeilijk om bij bepaalde makelaars een eenvoudige bezichtiging te krijgen in de avonduren en zeer moeilijk in het weekend, ik vraag me dan af of de mensen daar uberhaubt wel willen verkopen. Ik was toen ook zeer blij dat Hery Poels ALTIJD bereikbaar is en ook in de avonduren en weekend bereid is tijd te maken voor bezichtigingen. Dit heeft er toe geleid dat wij op zeer korte termijn al een bezichtiging hadden waarna wij ons eerste bod deden. Als verkopend makelaar staat Hery stevig in haar schoenen, wij hebben dan ook niet erg veel van de prijs af kunnen krijgen. Dit had natuurlijk mede te maken met dat de vraagprijs zeer scherp was. Maar hierdoor krijg je snel kijkers, zelfs in een markt zoals die nu is. Nadat wij op een prijs uitgekomen waren is alles is een zeer snel tempo afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken en zal Hery Poels aan iedereen aanraden die een huis wil verkopen.
-Met vriendelijke groet, Rob koper Laurierstraat 3 te Venlo-Blerick.

verkoper Schillerstraat 184 en koper van Op den Akker 47 te Venlo-Blerick:

Ik heb Hery Poels van Poels Makelaars leren kennen en waarderen als 'n makelaar die de mogelijkheden op de huidige woningmarkt ten volle weet te benutten. Het persoonlijke kontakt heb ik als prettig, open en professioneel ervaren.
Aanvankelijk speelde ik met de gedachte m'n woning ooit 'ns te verkopen en naar 'n appartement uit te kijken.
Ik had echter niet gedacht dat beide transacties binnen 2 maanden gerealiseerd zouden zijn.., toen ik voor 'n eerste bezichtiging kennis maakte met Hery Poels
-Wiel, verkoper schillerstraat 184 en koper Op den Akker 47 te Venlo-Blerick.

Kopers van Ericaplein 106 te Grubbenvorst:

Omdat wij onze woning in de verkoop hadden bij Poels Makelaars en wij onder de indruk waren van de werkwijze van Hery Poels hebben wij Poels Makelaars ook als aankoopmakelaar gevraagd. Wij hadden zelf al enige huizen op het oog maar wilden haar professioneel advies hierover horen. Poels Makelaars zijn ook als aankoopmakelaars een zeer goede keuze. Zij is zeer oplettend, ziet dingen die wij nog niet opgemerkt hadden en neemt dit mee in een uitgebreide advisering. Zoals gebleken is Hery Poels ook een top onderhandelaarster. Wij hebben onze nieuwe woning aan een scherpe prijs kunnen aankopen. Ook tijdens de begeleiding van het hele aankoop traject staat ze te allen tijde voor je klaar. Wij zullen Poels Makelaars zeker aan iedereen aanraden. Hery, namen ons heel erg bedankt.
-Math en Helga, kopers van Ericaplein 106 te Grubbenvorst.

verkopers recreatiewoning “ De Schatberg” te Sevenum:

Via een familielid kwamen wij in contact met Poels Makelaars. Na een eerste telefoontje was een afspraak snel gemaakt. Al tijdens deze afspraak hadden wij een heel goed gevoel over Poels Makelaars. Hery Poels komt vol enthousiasme binnen. Ze is heel eerlijk en open in haar mening en geeft waardevolle adviezen. Ze is altijd bereikbaar en staat je steeds uitgebreid te woord.  Wij hebben nog nooit een makelaar meegemaakt die zo voortvarend te werk gaat. Binnen enkele dagen stond onze recreatiewoning met heel veel foto’s en duidelijke omschrijving op de site. Binnen korte termijn hadden wij reeds een eerste bezichtiging. In deze moeilijk tijd waren wij voorbereid op een lange verkooptermijn van onze recreatiewoning. Maar binnen 4 maanden was de woning verkocht! Omdat wij overtuigd waren van hun kennis en vakmanschap hebben wij Poels Makelaars ook als aankoopmakelaars in de arm genomen.
-Math en Helga, verkopers van recreatiewoning op “De Schatberg” te Sevenum

verkopers Lottumseweg 17 te Melderslo:

We zijn in contact gekomen met Hery van Poels Makelaars doordat we hier alert op werden gemaakt door een bekende
van ons. Hery is een spontane, altijd goed lachse betrouwbare makelaar.
Ze maakt tijd voor je en ze geeft je het gevoel dat jou huis het enige object is wat ze moet verkopen. Ze is altijd bereikbaar wat bijzonder prettig is. In een woord Poels Makelaars (Hery dus) is een TOP makelaar.
Wij spreken uit ervaring want we hebben meerdere makelaars gehad en nadat ons huis drie jaar lang te koop heeft gestaan, is het zo dat Hery ons huis binnen enkele maanden heeft verkocht.
-Jos en Anja, verkopers Lottumseweg 17 te Melderslo.

verkoopster Gulikstraat 82 te Venlo:

Ik heb Poels Makelaars via internet gevonden. Buiten het feit dat de website er erg goed en professioneel uitziet,
vraagt Poels Makelaars een zeer redelijke courtage, wat natuurlijk ook een belangrijke rol speelt!
Een afspraak was zo gemaakt. Op het moment dat Hery van Poels Makelaars binnenkomt, voel je je meteen op je gemak. Alle zaken worden duidelijk uitgelegd en doorgenomen, en voordat je het weet staat je huis te koop. Er is direct actie! Hery is altijd bereikbaar, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Met diverse tips and tricks en veel overleg in 6 weken mijn huis verkocht! Need I say more?    
Professionaliteit, enthousiasme en realistisch !  Dat is Poels Makelaars.
-Janneke, verkoopster Gulikstraat 82 te Venlo.

kopers van Soeststraat 12 te Venlo:

Poels Makelaars Venlo was niet het eerste makelaarskantoor waar wij mee te maken gehad hebben, maar wel de leukste en de prettigste. Wij hebben ons eerste huis gekocht via Poels Makelaars (stond hier in de verkoop).
De eerste kennismaking was heel prettig. Hery geeft meteen een vertrouwd gevoel en dat heb je wel nodig als je voor het eerst een huis gaat kopen. Was ook eerlijk over minpunten van het huis en probeert mee te denken hoe je bijvoorbeeld je indeling kunt maken van je huis. Ook creerde ze sfeer om een beetje een gevoel te krijgen hoe het zou zijn als het ons huis was, dit hebben wij nog geen ander makelaar zien doen, de meeste hebben amper tijd om je het huis te laten zien. Van de eerste bezichtiging tot aan de notaris was Hery betrokken.
-Mike en Susanne, kopers van Soeststraat 12 te Venlo

Kopers: Lottumseweg 17 te Melderslo

Wij zijn in contact gekomen met Hery Poels omdat een van de huizen waarin wij geïnteresseerd waren door Poels Makelaars behartigd werd. Poels Makelaars was dus eigenlijk onze "tegenpartij". Wij hebben dit niet zo ervaren. De gehele periode van af de 1e bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris is bijzonder prettig verlopen. Openheid, geen negen tot vijf mentaliteit en enthousiasme staan hoog in het vaandel bij Poels Makelaars.
-Jolanda en Wilbert, kopers Lottumseweg 17 in Melderslo

Verkoopster: van Soeststraat 12 te Venlo

Op aanraden van mijn vader heb ik Poels makelaars gebeld voor een Gratis waardebepaling en kennismakingsgesprek.
Hier werd ons geadviseerd om bij bepaling van de vraagprijs een scherpe reële vraagprijs te hanteren. Dit om te voorkomen dat een veel te hoge vraagprijs kopers afschrikt, waardoor de woning vaak veel te lang zonder bezichtiging in de verkoop staat en uiteindelijk ook nog ver onder de reële vraagprijs verkocht wordt. Dit advies hebben we opgevolgd en het resultaat mocht er zijn, veel bezichtigingen en zeer tevreden over de uiteindelijke verkoopprijs. Advies, begeleiding, informatie over bezichtigingen en het enthousiasme naar mogelijke kopers, gewoon TOP. Zoals aangegeven is de woning naar alle tevredenheid verkocht. Mond op mond reclame werkt het beste, maar Poels makelaars een AANRADER ook voor degene die ik niet spreek. Eén kennismakinggesprek is voldoende en loont, dit kan ik iedereen aanraden. Nog bedankt, Eefke
-Eefke, verkoopster van Soeststraat 12 te Venlo

Kopers: Wachtpoststraat 12 te Venlo

Kopers: Wachtpoststraat 12 te Venlo:
Bij het kopen van je 1e huis, loop je tegen verschillende zaken aan waar je geen kennis van hebt. We zijn in contact gekomen met Poels Makelaars en zij hebben hebben ons begeleid in het kopen van onze 1e huis.
Voor alle vragen konden we terecht, of het om vragen over de aanpak van de hypotheek ging of dat we op zoek waren naar een taxateur. We kregen overal een goed en snel antwoord op.
Al met al zeer positieve ervaring gehad met een aankoopmakelaar!
-Groeten Twan en Kim, kopers Wachtpoststraat 12 te Venlo

Verkopers: Petrus Canisiusstraat 5 te Venlo

Op aanraden van een kennis hebben wij kontakt opgenomen met Poels Makelaars. Vanaf het eerste kontakt was er een klik. In alle tijd werd de woning bekeken en werd een prijs bepaald. Het enthousiasme straalt er van af. Tevens het meedenken en de overtuiging gaf ons vertrouwen. Goede informatie tijdens het hele verkoopproces. We werden goed op de hoogte gehouden. Achteraf kregen we dit ook van onze kopers te horen. De kopers gaven aan dat ze in alle rust konden kijken, zonder het opgejaagde gevoel van een makelaar die je door de woning wil jagen. Kortom een en al tevredenheid en dat ook nog tegen een super lage courtage. Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen. Alleen al een kennismaking zal zorgen voor overtuiging. Gr Wendy.
-Wendy, verkoopster Petrus Canisiusstraat 5 te Venlo

Verkoop woning Broekestraat 21

Samen met Hery een goed verkoopplan opgesteld en zorgvuldig de vraagprijs bepaald. Huis met maanden verkocht. Gezien de categorie woning (hogere prijsklasse) een mooi resultaat. Tussentijds goed contact gehouden over de markt en de concurrerende woningen. We zij blijven vergelijken en hebben verwachtingen goed gemanaged.

Goede professionele deal dus!

Roel Driessen

Verkoop woning Pepijnstraat

Wij zijn zeer tevreden, ons huis bleek wat moeilijk te verkopen, reden ervan onbekend. Hery en haar team heeft er alles aan gedaan, en uiteindelijk is het verkocht, Poels blijft betrokken vanaf dag 1 tot de uiteindelijke sleutel overdracht.

Wij raden iedereen aan om met Poels Makelaar in zee te gaan.

Mvg Fam Verheijen

Verhuurder Stalbergweg

Hiermee willen wij laten weten zeer tevreden te zijn over Poels Makelaars!! Wij hebben zeer prettig met jullie samengewerkt en jullie hebben heel goed begrepen wat wij belangrijk vonden qua huurders. De communicatie was uitstekend en altijd vriendelijk. De administratieve afhandeling perfect!!

Dank jullie wel!
Anita Schoone

Verkoop woning Amber

Wij zijn uiterst tevreden over Poels makelaars. Onze woning is snel verkocht door Vera op een prettige en vakkundige manier en wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Bedankt Clen en Sandra