Hypotheken

Eindelijk: uw droomhuis gevonden, nu nog het financiële gedeelte

Uw droomhuis zoeken is leuk. Het vinden van de juiste hypotheek met een goed advies, de beste voorwaarden en een scherpe rente wordt ervaren als een enorme last, logisch....in een oerwoud van meer dan 50 hypotheekaanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden en rentetarieven.

In bijna alle gevallen is een hypotheek nodig voor de aankoop van de woning en daarmee meestal de meest zware financiële last.
En dan ...Hoe regelt u een hypotheek? Waarop moet u letten? De do's en don'ts van een hypotheekadvies?
Met de ervaren financiële mensen op ons kantoor, kunnen wij u helpen en adviseren, waarop te letten en hoe te komen tot de beste deal bij het afsluiten van uw hypotheek.

Tip:
Voordat u op zoek gaat naar een huis is het verstandig om een oriënterend gesprek te voeren met een hypotheekadviseur. U kunt gerichter op zoek, want u weet dan van tevoren, wat u maximaal kunt lenen en wat de maandlasten zullen zijn als u uw droomhuis tegenkomt. Let op het maximaal te lenen bedrag is bij vaste rentetypes van 10 jaar of langer afhankelijk van de rentestand. Hoe lager de rente hoe meer er geleend kan worden. Wij adviseren u uitsluitend en alleen hypotheekadvies in te winnen bij erkende adviseurs en indien mogelijk te financieren met Nationale Hypotheek Garantie (N.H.G.).

Een hypotheek moet aansluiten bij uw inkomen, persoonlijke omstandigheden, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling. Erkende hypotheekadviseurs en financieel planners zullen, tijdens een persoonlijk gesprek, een beeld vormen van wie u bent, wat u wel wilt en wat juist niet, wat uw financiële wensen en mogelijkheden zijn. Daarna gaan zij samen met u op zoek naar de voor u best passende hypotheek met goede voorwaarden!

De erkende adviseurs staan te allen tijde ingeschreven in het register van:

  • Stichting Erkende Hypotheekadviseurs
  • Federatie Financiele Planners
  • Kostengrens hypotheek met NHG

Meer weten?

Neem direct contact met ons op!