Bevrijdingsweg 60

5915 PL VENLO

prijs op aanvraag

Interesse?

Neem contact met ons op!

info@poelsmakelaars.nl
077 - 310 10 39

Bezichtiging aanvragen

Delen via social media

Omschrijving

Het perceel is gelegen in een groene woonomgeving op de grens met Duitsland. Het is een gebied met een mix aan wonen en kleinschalige bedrijvigheid. De Bevrijdingsweg heeft een bomenlaan aan weerzijden en veel vrijstaande of halfvrijstaande bebouwing.

De Staat verkoopt dit perceel 'as is', maar er bestaat een mogelijkheid om het perceel te splitsen. De gemeente Venlo heeft onder voorwaarden ingestemd met het principeverzoek om het perceel te splitsen en hier twee (2) kavels met bebouwing te realiseren.

Deze ontwikkeling heeft een positief effect op de ruimtelijke kwaliteit. Belangrijk is dat de bebouwing van dit perceel past in de bestaande lint bebouwing.

Belangstellenden dienen hiervoor zelf alle mogelijkheden en procedures bij de gemeente Venlo te onderzoeken en kunnen ook zelf met de gemeente Venlo contact opnemen om hun plannen kenbaar te maken en een formeel vergunning traject te doorlopen.

Het perceel wordt verkocht via een openbare inschrijving, welke plaats zal vinden op woensdag 6 maart 2024 om 14:00 uur. Biedingen dienen voor deze datum ingediend te worden bij mr. P.C.P.C. de Kerf, notaris te Tilburg, of diens waarnemer, kantoor De Kerf & Van Sprang notarissen, kantooradres: Spoorlaan 402, 5038 CG te Tilburg
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Ligging

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, open ligging, in bosrijke omgeving

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.060 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Bergruimte

Garage
geen garage

Locatie


Vergelijkbare woningen

Bezichtiging of meer informatie?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×