Hypotheken

Eindelijk: uw droomhuis gevonden, nu nog het financiële gedeelte.

Uw droomhuis zoeken is leuk. Het vinden van de juiste hypotheek met een goed advies, de beste voorwaarden en een scherpe rente wordt ervaren als een enorme last, logisch....in een oerwoud van meer dan 50 hypotheekaanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden en rentetarieven.. 

In bijna alle gevallen is een hypotheek nodig voor de aankoop van de woning en daarmee meestal de meest zware financiële last. 
En dan ...Hoe regelt u een hypotheek? Waarop moet u letten? De do's en don'ts van een hypotheekadvies?
Met de ervaren financiële mensen op ons kantoor, kunnen wij u helpen en adviseren, waarop te letten en hoe te komen tot de beste deal bij het afsluiten van uw hypotheek.

Vul onderstaand formulier in, mail of bel en wij helpen u graag verder. 

Tip:
Voordat u op zoek gaat naar een huis is het verstandig om een oriënterend gesprek te voeren met een hypotheekadviseur. U kunt gerichter op zoek, want u weet dan van tevoren, wat u maximaal kunt lenen en wat de maandlasten zullen zijn als u uw droomhuis tegenkomt. Let op het maximaal te lenen bedrag is bij vaste rentetypes van 10 jaar of langer afhankelijk van de rentestand. Hoe lager de rente hoe meer er geleend kan worden.
Wij adviseren u uitsluitend en alleen hypotheekadvies in te winnen bij erkende adviseurs en indien mogelijk te financieren met Nationale Hypotheek Garantie (N.H.G.).

Een hypotheek moet aansluiten bij uw inkomen, persoonlijke omstandigheden, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling. Erkende hypotheekadviseurs en financieel planners zullen, tijdens een persoonlijk gesprek, een beeld vormen van wie u bent, wat u wel wilt en wat juist niet, wat uw financiële wensen en mogelijkheden zijn. Daarna gaan zij samen met u op zoek naar de voor u best passende hypotheek met goede voorwaarden!

De erkende adviseurs staan te allen tijde ingeschreven in het register van:
 
1. Stichting Erkende Hypotheekadviseurs ( www.seh.nl ) en/of  

 Seh_logo

<script src="https://v.eerstestap.nl/?h=0202f62c82d10d369eded2b0fb3a2605f6ce7742" type="text/javascript"></script>

2. Federatie Financiële Planners ( www.ffp.nl )                            

 FFP_logo                                                                                              

3Kostengrens hypotheek met NHG per 1 juli 2015 verlaagd naar € 245.000,- (www.nhg.nl)

 LOGO_NHG                       

Stichting Waarborgfonds Eigen Woning staat onder bepaalde voorwaarden borg voor uw hypotheek. Bepalend hierbij zijn met name uw inkomen en de koopprijs van een bestaande woning. De koopprijs voor een bestaande woning en of nieuwbouw woning mag maximaal € 250.000,- k.k. (tot 1.7.2015) bedragen. Voor nieuwbouw is dit incl. meerwerk.
De hypotheek mag niet hoger zijn dan
€ 265.000. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen of de site (www.nhg.nl) raadplegen.  LET OP na 1.7.2015 mag de maximale hypotheek niet hoger zijn dan € 245.000,-.

Wij willen u graag informeren hoe u goed en snel te werk kunt gaan om de voor u best passende hypotheek te sluiten. 

Wenst u meer informatie of een afspraak? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

side
side

Laatste tweets


Poels Makelaars

Hertog Reinoudsingel 160
5913 XH Venlo
Telefoon: 077 - 310 10 39 E-mail: info@poelsmakelaars.nl

Volg ons ook op

  • twitter
  • facebook

Uw woning wordt gepresenteerd op