Poels Makelaars op SBS 6 TV

Partner van het programma Alles Over Wonen

In het voorjaar van 2015 is Poels Makelaars een aantal keren te gast geweest als specialist makelaardij op de landelijke TV  bij het Woonprogramma op SBS 6 Alles Over Wonen.
In deze uitzendingen is door de makelaars Hery Poels en Freek van den Eertwegh o.a. uitleg gegeven over hoe een aankoopmakelaar werkt. Tevens is de huidige veel voorkomende verkoopstrategie besproken: verkoop onder voorbehoud verkoop eigen woning van de kandidaat kopers. 
Dus voor de kopers, kopen zonder dat u risico loopt en weten waar u aan toe bent. En voor de verkopers toch al een echte koper, met een voorbehoud, maar geen nood de woning blijft gewoon actief in de verkoop staan, voor het geval  de kopers hun woning niet verkocht krijgen.  Interesse in deze mogelijkheden? Wij bespreken deze graag persoonlijk met U.

Heeft u deze uitzending gemist en wilt u deze toch nog eens zien? Dan is er goed nieuws want binnenkort kunt u deze uitzendingen terug zien middels onderstaande link: Uiteraard bespreken wij dit nog liever persoonlijk met U.

Binnenkort staat HIER de link van de TV-uitzendingen waar wij te gast waren.

 alles_over_wonen

side
side

Laatste tweets


Poels Makelaars

Hertog Reinoudsingel 160
5913 XH Venlo
Telefoon: 077 - 310 10 39 E-mail: info@poelsmakelaars.nl

Volg ons ook op

  • twitter
  • facebook

Uw woning wordt gepresenteerd op