Disclaimer

Poels Makelaars heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Poels Makelaars geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.
Deze website kan (hyper)links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van Poels Makelaars. Poels Makelaars is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.
Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld via of in verband met deze website zal uitsluitend worden gebruikt overeenkomstig de voorwaarden van de Privacy Statement.
De auteursrechten en alle andere (intellectuele eigendoms-) rechten met betrekking tot (de inhoud van) deze website, waaronder onder meer begrepen software, audio, video, tekst en foto’s, behoren toe aan Poels Makelaars of haar licentiegevers.

 

side
side

Laatste tweets


Poels Makelaars

Hertog Reinoudsingel 160
5913 XH Venlo
Telefoon: 077 - 310 10 39 E-mail: info@poelsmakelaars.nl

Volg ons ook op

  • twitter
  • facebook

Uw woning wordt gepresenteerd op